1

Safety Jogger Adventure

Safety Jogger Adventure nodigt je uit om buiten de gebaande paden te treden met deze robuuste schoenenlijn. Perfect voor de ontdekkingsreiziger in jou, of je nu een ongerept wandelpad verkent, een onbekende stad doorkruist of gewoon geniet van een weekendje weg in de natuur. Safety Jogger Adventure streeft ernaar om goede kwaliteit toegankelijk te maken, zodat je zonder zorgen van je avonturen kunt genieten. Ontdek de buitenwereld met Safety Jogger Adventure, waar betrouwbaarheid en betaalbaarheid samengaan.

Geniet van de #FreedomToMove
Safety Jogger Lifestyle gebruikt de technologieën van Safety Jogger om trendy, comfortabele en kwalitatieve schoenen te maken die meerdere technische features hebben en grotendeels gemaakt zijn uit gerecycleerde materialen. De lifestyle collectie bestaat uit tijdloze sneakers en casual of geklede schoenen voor dames, heren en kinderen. Het perfecte voorbeeld van comfort, duurzaamheid en Belgisch design in één.

Daarnaast heeft Safety Jogger ook een eigen outdoorcollectie: Safety Jogger Adventure. De collectie bevat een breed scala aan wandelschoenen en bergschoenen, ontwikkeld voor avontuurlijke zielen die elk type avontuur willen verkennen.